Fujifilm X70

alaTest heeft 129 reviews verzameld en geanalyseerd voor Fujifilm X70. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Digitale Compact Cameras. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de batterij. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

prestaties, gebruiksvriendelijkheid, scherm, draagbaarheid, afmetingen

zoeker, zoom, weinig licht, stabilisator , batterij

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Digitale Compact Cameras krijgt de Fujifilm X70 een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 129 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (77)

Expert review door : Mark Peters (letsgodigital.org (NL))

Fujifilm X70 premium compact camera

 

Fujifilm X70 digitale camera met APS-C formaat beeldsensor : Fujifilm Nederland presenteert de X70 digitale fotocamera. De Fujifilm premium compact camera is voorzien van een nieuwe Fujinon 18,5mm F2.8 objectief, geschikt voor zowel landschapsfoto's...

De Fujifilm X70 prijs in Nederland bedraagt €699,- inclusief BTW. De digitale fotocamera is verkrijgbaar in de kleuren: zwart en zilver met zwart. De camera wordt geleverd met Nederlandstalige handleiding. Zodra wij op de redactie van Lets Go Digital...

Mar 2016

Top 5 Digitale Cameras