Olympus Camedia C-8080

alaTest heeft 445 reviews verzameld en geanalyseerd voor Olympus Camedia C-8080. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Digitale Compact Cameras. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de zoeker. De lens is ook indrukwekkend.

prestaties, gebruiksvriendelijkheid, beeldkwaliteit, draagbaarheid, lens

focus, sluiter, zoeker, contrast

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Digitale Compact Cameras krijgt de Olympus Camedia C-8080 een alaScore™ van 86/100 = Zeer goed.

Zie alle Olympus Digitale Cameras

Review analyse

(Gebaseerd op 445 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Features

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (432)

Expert review door : Consumentenbond (consumentenbond.nl)

Olympus C-8080 Wide Zoom

  (Cijfer Verborgen)

De Consumentenbond heeft de Olympus C-8080 Wide Zoom getest en vergeleken met andere producten uit dezelfde productcategorie.

De onderstaande link verwijst naar de volledige test met beoordelingen voor de verschillende eigenschappen van het product. Voor leden is de toegang gratis. U kunt op hun website ook lid worden.

Dec 2004

Expert review door (fnl.nl)

Olympus Camedia C-8080

 

Keuze: Voor de opslag kun je kiezen tussen een xd-kaart of een Compactflash-kaart. De camera heeft een zeer goede beeldkwaliteit en een 5-voudig zoombereik met een echte groothoek. de 8-megapixel camera is bovendien nog snel genoeg voor snapshots.

De camera heeft een zeer goede beeldkwaliteit en een 5-voudig zoombereik met een echte groothoek.

Mei 2005

Expert review door : Dick Simonis (fotocentraal.nl)

Olympus Camedia C-8080

 

Aan de bovenkant van de compactcameramarkt zien we de modellen die niet onder doen voor de spiegelreflexcamera's. Hun beeldkwaliteit is prachtig, de zoomfactoren zijn hoog en hun prijzen ook. Nu is de beurt aan de Olympus Camedia C-8080.

lichtsterk objectief, uitstekende beeldkwaliteit

elektronische oculairzoeker

De Camedia C-8080 is een topklassecamera die helemaal thuishoort in het rijtje waartoe ook de Nikon 8800, KonicaMinolta A200 en Canon Pro1 behoren. In die topgroep van de compactcamera's ontlopen de kwaliteiten van de verschillende camera's elkaar niet...

Mar 2005

Vergelijk de prijzen voor Olympus Camedia C-8080

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.