Olympus Stylus 6000

alaTest heeft 703 reviews verzameld en geanalyseerd voor Olympus Stylus 6000. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Digitale Compact Cameras. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de belichting. De prijs is ook indrukwekkend.

afwerking, gebruiksvriendelijkheid, beeldkwaliteit, draagbaarheid, prijs

prestaties, betrouwbaarheid, sluiter, zoeker, belichting

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Digitale Compact Cameras krijgt de Olympus Stylus 6000 een alaScore™ van 87/100 = Zeer goed.

Zie alle Olympus Digitale Cameras

Review analyse

(Gebaseerd op 703 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Features

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (682)

Expert review door : Consumentenbond (consumentenbond.nl)

Olympus µ TOUGH-6000

  (Cijfer Verborgen)

De Consumentenbond heeft de Olympus µ TOUGH-6000 getest en vergeleken met andere producten uit dezelfde productcategorie.

De onderstaande link verwijst naar de volledige test met beoordelingen voor de verschillende eigenschappen van het product. Voor leden is de toegang gratis. U kunt op hun website ook lid worden.

Expert review door : Dennis Hissink (letsgodigital.org (NL))

Olympus Mju TOUGH 6000

 

Olympus TOUGH 6000 camera : Het maakt niet uit waar u wilt fotograferen; de Olympus Mju TOUGH-6000 is op alles voorbereid. Of u nu houdt van actieve bezigheden zoals snorkelen, bergbeklimmen of snowboarden, of dat u liever met vrienden en familie in de...

Jan 2009

Consumenten review (besteproduct.nl)

Olympus Mju TOUGH-6000

 

Leuke gimmick camera voor erbij. De kwaliteit van de foto's is echter wat tegenvallend. In de iAuto functie zijn ze wel erg vaak onscherp. Zeker in situaties waar geen overvloed aan zonlicht is. Foto's onder water zijn echter wel mooi. Gebruik hiervoor...

Mar 2009