Olympus Stylus 820

alaTest heeft 290 reviews verzameld en geanalyseerd voor Olympus Stylus 820. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Digitale Compact Cameras. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de opslag. De prijs is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, vormgeving, afmetingen, prijs

beeldkwaliteit, batterij, Kleur, sluiter, opslag

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Digitale Compact Cameras krijgt de Olympus Stylus 820 een alaScore™ van 87/100 = Zeer goed.

Zie alle Olympus Digitale Cameras

Review analyse

(Gebaseerd op 290 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Features

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (281)

Expert review door : Marjorie Verstegen (fotocentraal.nl)

Olympus Mju 820

 

Tegelijkertijd met de ?shock/waterproof? Mju 790 SW introduceerde Olympus de All-Weather Mju 820. Die laatste camera namen we mee het testlab in en naar buiten. Hoe doorstond hij de FOTOcentraal-testen?

Design, scherpte, 5 x zoom

Fringing?-filter, ruis

Deze Mju 820 is een prettige, luxe camera voor de fotograaf die onder uiteenlopende omstandigheden en zelfs in de regen, zijn plaatjes wil schieten. De camera produceert prima 8 megapixel opnamen en beschikt over een pittige 5 x optische zoom. Toch...

Okt 2007