Olympus Stylus SP-100

alaTest heeft 127 reviews verzameld en geanalyseerd voor Olympus Stylus SP-100. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Digitale Compact Cameras. Reviewers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over het energieverbruik. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, prestaties, afmetingen, zoom, scherm

batterij, contrast, energie besparing

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Digitale Compact Cameras krijgt de Olympus Stylus SP-100 een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Zie alle Olympus Digitale Cameras

Review analyse

(Gebaseerd op 127 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (27)

Expert review door (besteproduct.nl)

Olympus SP-100EE

 

Hmm. Misschien wel ooit geweest, maar in de huidige markt is de Olympus SP-100EE geen topper meer. De SP-100EE is al wat langer op de markt, waardoor we de score hebben afgewaardeerd. Zo houden we de ranglijst met Digitale Camera's actueel. De SP-100EE...

Snelle autofocus ; 50 x optische zoom ; Ruisarm tot ISO 400 ; Fokus-Limit toets

Geen RAW-formaat ; Geen kantelbaar display ; Geen WLAN en GPS

Consumenten review (besteproduct.nl)

Panasonic Lumix DMC-TZ55: nèt geen kooptip

 

Sterke punten: Simpele bediening; makkelijk in de hand; perfect voor buiten in de natuur en al het wild haarscherp vastgelegd; bij weinig licht goede resultaten; voor weinig geld een uiterst goede camera; licht in de hand en met een perfecte...

Mar 2015