OLYMPUS Stylus TG-4

alaTest heeft 7 reviews verzameld en geanalyseerd voor OLYMPUS Stylus TG-4. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Digitale Compact Cameras. Gebruikers waarderen het scherm zeer.

afwerking, draagbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, scherm

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Digitale Compact Cameras krijgt de OLYMPUS Stylus TG-4 een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Zie alle Olympus Digitale Cameras

Review analyse

(Gebaseerd op 7 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (5)

Expert review door : Dorien Vervoort (zdnet.be)

Review Olympus Stylus TG-4: Ruwe diamant | ZDNet.be

 

Olympus gaat er prat op dat zijn camera de beste reisgenoot voor extreme ervaringen is. Het toestel is dan ook water- en schokbestendig, maar vertoont hier en daar wel enkele schoonheidsfoutjes.

Gebruiksvriendelijk ; Beeldkwaliteit ; Batterij ; Schokbestendig ; Waterbestendig

Krasgevoelig ; Opschriften knoppen verdwijnen ; Beperkte zoom

Dec 2015

Consumenten review (consumentenbond.nl)

Olympus Stylus TG-4

  (Cijfer Verborgen)

Een erg fijne onderwatercamera. Ik heb em gebruikt naast mijn spiegelreflex voor de watergebaseerde activiteiten in mijn vakantie.Prima foto's bij het snorkelen en in de branding. Als je in de branding fotos neemt, met veel onder en boven water zijn...

Okt 2015