Olympus VG-170

alaTest heeft 151 reviews verzameld en geanalyseerd voor Olympus VG-170. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Digitale Compact Cameras. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de beeldstabilisator. De beeld kwaliteit is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, draagbaarheid, afmetingen, beeldkwaliteit

scherm, zoeker, weinig licht, stabilisator

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Digitale Compact Cameras krijgt de Olympus VG-170 een alaScore™ van 87/100 = Zeer goed.

Zie alle Olympus Digitale Cameras

Review analyse

(Gebaseerd op 151 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (150)

Expert review door (consumentenbond.nl)

Olympus VG-170

  (Cijfer Verborgen)

De Olympus VG-170 is een kleine compactcamera met 5 keer zoom; van 26mm groothoek tot 130mm tele. Maakt gebruik van digitale 'beeldstabilisatie' om trillingen van de handen te compenseren. Daarmee is het een stuk moeilijker om een scherpe foto te maken...

Fotokwaliteit ruim voldoende ; Goede en scherpe foto's, ook bij weinig licht ; Zeer goede gezichtsherkenning ; In de macrostand zijn objecten van zeer dichtbij beeldvullend te fotograferen ; Filmen gaat zeer makkelijk ; Scherm is goed vanonder een hoek...

Veel tijd tussen twee foto's (5,3 sec) ; Gebruiksgemak net niet voldoende ; Snelheid onvoldoende ; Drukt traag af (0,52 sec) ; Aanzetten videomodus zeer traag (8,9 sec) ; Serie-opnamen traag (1,7 sec tussen twee foto's)

Apr 2012