Polaroid Snap

We hebben 17 expert reviews en 570 gebruiker reviews van internationale bronnen geanalyseerd. Experts beoordelen dit product met 66/100 en gebruikers met 82/100. De gemiddelde review datum is 2016-01-06. We hebben deze reviews vergeleken met 1148162 reviews van andere Digitale Cameras. De alaScore™ voor dit product is 91/100 = Uitstekend. Laatste update: 2018-12-10.

Review analyse

(Gebaseerd op 587 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 20 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (566)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Vooral een leuke camera”

 

Bevalt goed, gebruiksgemak is heel hoog!

Klein ; Leuk design ; Goede prijs kwaliteit

Foto scherpte is niet goed ; Foto’s trekken snel krom

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Dikke duimtrofee”

 

Ik vind het een ideale camera die erg leuk is voor party foto's. Je vangt echt de sfeer van de avond met een foto die direct wordt uitgeprint. Dat niet alleen, ook kun je je foto's delen op social media doordat de foto's worden opgeslagen op een sd kaart.

Mooi ontwerp ; 10 gratis fotopapiertjes ; Diversiteit in foto's

Geen handleiding

Jun 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Je krijgt waarvoor je betaalt.”

 

Super product voor de prijs, je moet wel goed nakijken voor je een foto neemt of het de juiste kleur is, of je timer niet opstaat...voor de rest is het een super product!

Draagbaar ; Oplader dus geen batterij ; Perfecte grote

Weinig opties voor foto's

Mei 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Leuk toestel. Gemakkelijk in het gebruik”

 

Geen boekwerken nodig om toestel te bedienen. Gelijk klaar om foto's te maken

snel en leuk fotomomentjes maken ; keuze uit verschillende kleurafdrukken ; opslag van foto's is mogelijk

Apr 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Ik zou het zo opnieuw aankopen”

 

Het design en de functies maken het een mooi totaalgeheel

compact ; snel ; makkelijk gebruikbaar

duur papier ; geen zoomoptie

Apr 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Tof ding om te hebben!”

 

Ik moet er nog meer foto's mee gaan maken maar so far is hij makkelijk in gebruik (mits je de handleiding even doorneemt). Hopelijk is de kwaliteit van de foto's beter bij daglicht.

Ziet er mooi uit ; Leuke toevoeging aan een reis ; Makkelijk in gebruik ; Gaaf ding om te hebben

Fotopapier is echt heel duur ; Foto's worden heel klein, zeker met de 4 op 1 vel ; Zwaarder dan gedacht

Mar 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“prima camera, makkelijk te gebruiken en een opkomende rage.”

 

het product is gebruiksvriendelijk en heeft weinig aandacht of skills nodig. gebruiksaanwijzing niet aanwezig. de foto's zijn snel uitgeprint, topproduct.

de polaroids zijn snel klaar ; gebruiksvriendelijk

het is niet mogelijk om scherp te stellen ; snel overbelicht

Mar 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geen goede camera”

 

De foto's zijn overdag overbelicht en in het donker is het helemaal slecht

Makelijk in gebruik

Erg slechte kwaliteit foto's

Dec 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prijs-kwaliteit is top”

 

zonder enige moeite kreeg begreep ik hoe de camera werkt. De fotos zijn kwalitatief goed genoeg en ze worden binnen 1 minuut afgedrukt.

Ziet er erg mooi uit ; Verschillende kleuren opties ; optie tot kader ; licht ; Gemakkelijk te begrijpen

Dec 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Perfect als reisfototoestel!”

 

Goed product dat vroeger en heden perfect combineert in een hip jasje.

Mogelijkheid SD kaart

Papier is nogal duur

Okt 2016
1
2