Panasonic DMP-BD35

Panasonic DMP-BD35
alaScore 93

731 reviews

Apr 2020

We hebben 34 expert reviews en 697 gebruiker reviews van internationale bronnen geanalyseerd. Experts beoordelen dit product met 83/100 en gebruikers met 87/100. De gemiddelde review datum is 2009-06-21. We hebben deze reviews vergeleken met 201558 reviews van andere DVD Spelers. De alaScore™ voor dit product is 93/100 = Uitstekend. Laatste update: 2020-04-08.

Review analyse

(Gebaseerd op 731 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 46 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (196)

Expert review door : Consumentenbond (consumentenbond.nl)

Panasonic DMP-BD35EF-K Blu-ray speler

  (Cijfer Verborgen)

De Consumentenbond heeft de Panasonic DMP-BD35EF-K Blu-ray speler getest en vergeleken met andere producten uit dezelfde productcategorie.

De onderstaande link verwijst naar de volledige test met beoordelingen voor de verschillende eigenschappen van het product. Voor leden is de toegang gratis. U kunt op hun website ook lid worden.

Dec 2008

Consumenten review (tweakers.net)

Panasonic DMP-BD35 review door Tigertje

 

Mooi design ; Eenvoudig in gebruik ; Mooi beeld

Traag ; Problemen met reset-functie

Feb 2009

Consumenten review (besteproduct.nl)

Panasonic DMP-BD35

 

Heb de speler nu een maand of 5 in bezit.

Jan 2010

Consumenten review (besteproduct.nl)

Panasonic DMP-BD35

 

Deze speler nu zo'n half jaar in het bezit. Speler werkt prima. Enige nadeel zijn de laadtijden, die zijn afschuwelijk lang t.o.v. de oude DVD-spelers.

Dec 2009

Consumenten review (besteproduct.nl)

Panasonic DMP-BD35

 

Had eerst de LG BD370 uitgeprobeerd, maar omdat deze speler allereerst DVD's moet afspelen viel die af. Deze Panasonic toont DVD's wel vlekkeloos en de ondertiteling is redelijk om aan te zien. (Een echte DVD-speler doet dat mooier.)

Aug 2009

Consumenten review (besteproduct.nl)

Panasonic DMP-BD35

 

Ik heb deze Blu-ray speler een paar maanden in bezit en ben er wel tevreden over op een paar dingen na. Blu-ray films zijn geweldig om te zien, daar is hij tenslotte voor bedoeld. De documentaire Earth is adembenemend mooi. Met de TX-32LZD85 LCD TV en...

Mei 2009

Consumenten review (besteproduct.nl)

Panasonic DMP-BD35

 

Heb deze blue ray speler nu 3 weken in het bezit. Haarscherp beeld, mooi geluid alleen draait de speler in tegenstelling tot de omschrijving geen enkele divx bestand af, echt balen omdat dit voor mij wel een van de voorwaarden moest zijn voordat ik...

Mar 2009

Consumenten review (besteproduct.nl)

Panasonic DMP-BD35

 

Ik heb besloten om te wachten totdat de High Definition oorlogen definitief beslecht waren en ook nadat Blu-Ray volledig ingeburgerd was voordat ik besloot om een Blu-Ray speler te gaan kopen.

Mar 2009

Consumenten review (besteproduct.nl)

Panasonic DMP-BD35

 

Zeer goede blu-ray speler. Zeker voor de prijs.upscaling dvd's matig.

Mar 2009

Consumenten review (besteproduct.nl)

Panasonic DMP-BD35

 

Fantastische BR speler.

Mar 2009

Vergelijk de prijzen voor Panasonic DMP-BD35

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.

Top 5 DVD Spelers