Football Manager 2009

alaTest heeft 43 reviews verzameld en geanalyseerd voor Football Manager 2009. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Game Consoles. Reviewers waarderen de draagbaarheid zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak. De vormgeving is ook indrukwekkend.

vormgeving, draagbaarheid

betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Game Consoles krijgt de Football Manager 2009 een alaScore™ van 87/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 43 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (42)

Expert review door : Jurian Ubachs (tweakers.net)

Review: Football Manager 2009

 

Gamende voetbalfans kunnen ieder jaar naar een aantal vaste releases uitkijken. Zo zagen we eerder dit jaar Pro Evolution Soccer 2009 en FIFA 09 al verschijnen. Football Manager 09 is weliswaar een volstrekt andere game, maar hij hoort absoluut in het...

Sports Interactive schotelt met Football Manager 2009 zijn fans weer eens wat vernieuwing voor. De nieuwe engine is niet alleen een cosmetische verandering, in het opzicht dat je de wedstrijd nu in 3d kunt bekijken, maar hij voegt ook verschillende...

Dec 2008

Vergelijk de prijzen voor Football Manager 2009

Geen prijzen voor dit product