Sony DLCHD20P

alaTest heeft 132 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony DLCHD20P. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Game Consoles. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de betrouwbaarheid. De afmetingen is ook indrukwekkend.

prijs, draagbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, afmetingen

betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Game Consoles krijgt de Sony DLCHD20P een alaScore™ van 88/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 132 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (15)

Consumenten review (tweakers.net)

Gran Turismo 5, PlayStation 3

 

Geweldige race game, als je van racen houd zeker iets voor jou. Ik heb er zelf de nodige uurtjes al in zitten. Misschien grafisch niet meer van deze tijd, maar het spel zelf is geweldig.

Leuk ; Verzamelaar ; Speelt heel erg lekker. ; Ziet er realistisch genoeg uit voor.

Grafisch

Aug 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Gran Turismo 5, PlayStation 3 review door Palm

 

Dit is een 'simpele' productreview. Dit houdt in dat er alleen een beoordeling is gegeven op de criteria en geen inhoudelijke onderbouwing is gegeven.De gebruiker kan dit eventueel in de toekomst nog uitbreiden. Bekijk de aankondigingen over de simpele...

Aug 2012

Consumenten review (tweakers.net)

Gran Turismo 5, PlayStation 3

 

Speelt heel erg lekker. ; Ziet er realistisch genoeg uit voor een game waar de beelden voorbij vliegen. ; Geluid is goed, maar sommige auto's klinken niet goed (mijn gehoor?). ; Heel veel auto's. ; Er is genoeg te doen met name voor de liefhebbers.

Kleine grafische fouten. ; Het menu had overzichtelijker kunnen zijn.

Dec 2010