Super Street Fighter IV: 3D Edition (3DS)

Super Street Fighter IV: 3D Edition (3DS)
alaScore 85

6 reviews

Sep 2019

alaTest heeft 6 reviews verzameld en geanalyseerd voor Super Street Fighter IV: 3D Edition (3DS). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Game Consoles.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Game Consoles krijgt de Super Street Fighter IV: 3D Edition (3DS) een alaScore™ van 85/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 6 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (5)

ZILVER

Expert review door : Arjan Olsder Gepost (gadgetgear.nl)

Review: Super Street Fighter IV 3D Edition (3DS)

 

Kijken we naar de launchgames voor Nintendo's 3DS, dan lijkt Super Street Fighter IV 3D Edition toch wel dé titel te zijn die iedereen aan moet spreken. De game is natuurlijk niet nieuw, want we hebben hem al op andere systemen gezien. De toegevoegde...

Waanzinnig veel gameplay ; Online play en download play ; StreetPass erg leuk uitgewerkt

Iets teveel keuze

Super Street Fighter is een zeer complete game die vrijwel alle functies van de 3DS probeert te benutten. Het gebruik van het touch screen voor de combo’s maakt de game ook zeer toegankelijk. We hebben hier duidelijk met een winnaar te maken.

Mar 2011