Remington HC 5810

Remington HC 5810
alaScore 100

461 reviews

Aug 2022



Tip: Zie de beste prijzen voor Remington HC 5810 bij alaTest's partner:

We hebben 1 expert reviews en 460 gebruiker reviews van internationale bronnen geanalyseerd. Experts beoordelen dit product met 90/100 en gebruikers met 86/100. De gemiddelde review datum is 2013-10-17. We hebben deze reviews vergeleken met 136146 reviews van andere Hair Removal. De alaScore™ voor dit product is 100/100 = Uitstekend. Laatste update: 2022-08-18.

Review analyse

(Gebaseerd op 461 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 118 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (28)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Op en top toestel voor een zeer schappelijke prijs.”

 

Zeer handig en gebruiksvriendelijk toestel met alle toeters en bellen, kortom alles wat je miet hebben en dan ook nog verpakt in een mooie ALU koffertje.

Gewoon schitterend toestel ; Zeer gebruiksvriendelijk te bedienen en gebruiken ; Volledig toestel inclusief alle toebehoren

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“prijs/kwaliteitsverhouding zeer goed l”

 

je kan deze gebruiken als tondeuse en baardtrimmer v/a 0.8 mm tot ... Wat zeer gemakkelijk is .

3 standen zonder de kammen te gebruiken

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Ik kan niet meer zonder”

 

Opvolger van mijn HC710. Prettig in gebruik. Handzaam, licht, betrouwbaar.

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super tondeuse inclusief luxe koffer.”

 

Ik gebruik tondeuse on hoofd heel kort te scheren. Vrijwel alle tondeuses gebruiken hier opzetkammen voor. Nadeel giervan is dat er strepen in t haar komen waardoor je heel lang moet scheren voordat die weg zijn. Ook is strak langs de oren niet...

Een van de weinige tondeuses die ook zonder opzetkam in lengte instelbaar is (0,8 - 3 mm)

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Het is onze 2e. Prima machine.”

 

Prima tondeuse. Onze 1e heeft het bijna 5 jaar volgehouden. Geen klachten dus onlangs weer dezelfde aangeschaft.

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top product”

 

Super tondeuse, een beetje prijziger misschien. Maar scheert zeer zeer goed.

Batterij gaat lang mee ; Scheert zeer vlot ; Draadloos dus zeer handig

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed scheerresultaat, weinig geluid en goede accu”

 

Mijn vorige deed nog weleens een keer in mijn kin "happen" met een klein wondje tot gevolg. Deze Remington heeft een soepel resultaat zonder verwondingen. Ook is hij een stuk stiller dan de vorige. Ik had m veel eerder moeten vervangen... Zonder...

Geluidsarm ; Op kortste stand soepel scheerresultaat

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed product, zoek niet langer!”

 

Na mijn oude Remington trouw aan dit merk maar wat een verschil. Nog beter scheer resutaat en je kunt er ook prima een baard ermee trimmen.

Gebruiksgemak ; Scheer resultaat ; Accuduur

Koffer mag iets groter ivm de vele opzetstukken

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een prima aankoop.”

 

Doet wat het moet doen. Niks op aan te merken.

Op accu en met snoer ; Alle spulletjes in de koffer

Nog niet gevonden

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“degelijk toestel, maar scheert ni zo kort”

 

scheert naar mijn gevoel niet zo heel kort

ligt makkelijk in de hand ; niet luidruchtig tijdens het scheren

Aug 2017

Vergelijk de prijzen voor Remington HC 5810

Geen prijzen voor dit product