Sony HT-A7000

alaTest heeft 26 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony HT-A7000. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Home Cinema Systemen. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de afmetingen. Het geluid is ook indrukwekkend.

geluidskwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, connectiviteit

prijs, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Home Cinema Systemen krijgt de Sony HT-A7000 een alaScore™ van 99/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 26 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (25)

Expert review door : Jamie Biesemans (fwdmagazine.be)

Review: Sony HT-A7000 - Nieuw topmodel van Sony

 

De HT-A7000 is het fonkelnieuwe vlaggenschip in Sony's soundbaraanbod. Maar kan het zijn mannetje staan tegen de andere topmodellen?

Eenvoudige kamerkalibratie ; Twee HDMI 2.1-ingangen ; Reeks unieke features voor een soundbar ; LDAC-ondersteuning, ook in koptelefoonmodus ; Uitstekende centerkanaal ; Goede horizontale spreiding

Uitbreidingen zijn (te) duur ; Mist zonder sub LFE-impact ; Zeer groot

Nov 2021

Top 5 Home Cinema Systemen