Bialetti Moka Express

alaTest heeft 1290 reviews verzameld en geanalyseerd voor Bialetti Moka Express. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de betrouwbaarheid. De prestaties is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, afwerking, prijs, prestaties

betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Bialetti Moka Express een alaScore™ van 86/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 1290 reviews)

Gebruikers reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (1289)

Consumenten review (besteproduct.nl)

Bialetti Moka Express

 

Onvolprezen en tijdloos model, altijd in huis hebben voor als je espressomachine het weer eens begeven heeft. Gebruik ze zelf al 40 jaar - van de 1-kops tot en met de 12-kops familiale - en er kan zo ongeveer niets aan stuk, tenzij je het rubber door...

Sep 2014