Jura ENA Micro 90 (15060, 15061)

alaTest heeft 15 reviews verzameld en geanalyseerd voor Jura ENA Micro 90 (15060, 15061). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de ruis. De prestaties is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, vormgeving, prestaties

ruis

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Jura ENA Micro 90 (15060, 15061) een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 15 reviews)

Gebruikers reviews  

4 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 4 van 4 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (11)

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Jura ena 90 micro

 

TGlqa3QgZXJnIHZlZWwgb3AgZGUgZW5hIDkgbWljcm8gLkFscyBqZSBkYWFyIGRlIHJldmlld3MgdmFuIGxlZXN0IGhvZWYgamUgZGV6ZSBvb2sgbmlldCBtZWVyLiBEaWUgd2lqIGR1cyBlbiBoZXQgaXMgcXVhIGR1dXJ6YWFtaGVpZCBlZW4gd2FhcmRlbG9vcyBhcHBhcmFhdC4gSnVyYSBoYWQgZGV6ZSBhbGxhbmcgdWl0IGRlIHdpbmtlbHMgbW9ldGVuIGhhbGVuIGFscyB6ZSBmYXRzb2VuIGhhZGRlbi4=

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“A good product, but a little bit pricey”

 

A great espresso machine

A high quality machine ; Adjustable coffee bean grinder ; Good selection of coffee options ; After selecting the right beans and making the right adjustments, a fantastic cup of coffee

Small water reservoir ; Small coffee bean reservoir ; Despite small reservoirs, quite a large machine for being named "micro"

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Heel fijn apparaat”

 

Makkelijk te bedienen, ziet er goed uit en maakt heerlijke koffie. De lattes zouden wat warmer mogen zijn en je moet je even goed verdiepen in het nodige onderhoud.

Heerlijke koffie ; Snel te gebruiken ; Makkelijk te bedienen

Latte is niet al te warm ; Vraagt redelijk wat onderhoud

Mar 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Klein maar fijn”

 

Ik heb deze Jura nu ongeveer 4 maanden op mn zaak en ben er dol blij mee, hij heeft wel behoorlijk wat aandacht nodig, water, spoelen, legen. Maar toch ervaar ik er veel gemak van en is het een rede om met een blij gevoel naar de zaak te gaan voor mn...

Smaak ; Koffie ; Mooi klein formaat

veel schoonmaak werk ; kopje eerst warm maken voor juiste temperatuur

Jan 2017