KitchenAid 5KCM0802

KitchenAid 5KCM0802
alaScore 89

48 reviews

Dec 2018

  • Negatief

We hebben 1 expert reviews en 47 gebruiker reviews van internationale bronnen geanalyseerd. Gebruikers met 88/100. De gemiddelde review datum is 2016-12-02. We hebben deze reviews vergeleken met 312826 reviews van andere Koffiezetautomaten & Espressomachines. De alaScore™ voor dit product is 89/100 = Zeer Goed. Laatste update: 2018-12-12.

Review analyse

(Gebaseerd op 48 reviews)

1 expert reviews

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 46 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (2)

Consumenten review (kieskeurig.nl)

KitchenAid 5KCM0802EOB

 

MyB3ZWtlbiBpbiBnZWJydWlrLiBTbWFhayB2YW4gZGUga29mZmllIGlzIHN1cGVyLiBFY2h0ZXIgd2VsIHdhdCBtaW5wdW50amVzOyBIYW5kdmF0IHZhbiBkZSBrYW4geml0IG5pZXQgZ29lZCB2YXN0IFRla3N0IG9wIGJlZGllbmluZ3Nrbm9wIGFsIHdlZ2dldmFhZ2QgQXBwYXJhYXQgZ2VlZnQgbmlldCBjb25zdGFudCBkZXplbGZkZSBob2V2ZWVsaGVpZCB3YXRlciBXYXRlcm5pdmVhdSBuYXV3ZWxpamtzIHRlIHppZW4gSWsgaGFkIHZhbi4uLg==

Okt 2015

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een mooi stoer apparaat en echt lekkere en hete koffie”

 

Echt lekkere en hete koffie met een mooi stoer en gebruiksvriendelijk apparaat.

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“mooi en goed toestel”

 

het design en gebruiksgemak

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“degelijk zoals alle toestellen van kitchen aid”

 

mooie vormgeving

warmhouden koffie slechts 30 minuten ; hoge prijsklasse

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“doet beter wat moet als de concurrentie”

 

doet beter wat moet als de concurrentie, is zijn geld waard

lekkere, hete koffie ; gieten zonder knoeien

geen

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“jammer dat een mooi toestel niet zo kwaliteitsvol is”

 

eerste toestel lekt met kortsluiting tot gevolg na 5tal maanden ,kregen nieuw in garantie dat eveneens lekt na 5tal maanden. Er wordt een nieuw aangeboden maar na deze 2 toestellen gaan we voor een ander merk

design ; garantie

waterreservoir

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top, zoals we van kitchenaid gewoon zijn”

 

Staat mooi op de kast en is dan ook nog eens gebruiksvriendelijk. Topproduct waarmee je lekker hete koffie kan maken

Mooi design ; Koffie is heet ; Koffie blijft tijdje warm

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Jaren eerder moeten kopen.”

 

De koffie is heerlijk. Dankzij de timer functie staat in de ochtend de koffie al klaar en ruikt het heerlijk in huis.

Makkelijk in gebruik ; Heerlijke koffie ; Timer functie

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Echte tegenvaller”

 

Echte tegenvaller . Mijn koffie smaakt niet lekker , ook na het proberen van andere koffie . Je moet veel geduld hebben tegen dat de kan uiteindelijk is doorgelopen ... Kan voelt goedkoop aan ... Waterreservoir zit bovenaan en je moet mikken in kleine...

Mooi design

Slechte smaak ; Water reservoir moeilijk bereikbaar ; Zeeeeeer lange doorlooptijd ; Voelt goedkoop aan ...

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top produkt”

 

Aantal tassen instellen

Knap toestel ; Water bijvullen is handig ; Kan lekt niet met uitschenken ; Lekkere koffie

Koffieplaat blijft maar half uur warm

Jan 2018