Krups KP 1208

We hebben 6 expert reviews en 2968 gebruiker reviews van internationale bronnen geanalyseerd. Experts beoordelen dit product met 67/100 en gebruikers met 90/100. De gemiddelde review datum is 2015-01-22. We hebben deze reviews vergeleken met 312826 reviews van andere Koffiezetautomaten & Espressomachines. De alaScore™ voor dit product is 87/100 = Zeer Goed. Laatste update: 2018-12-12.

Review analyse

(Gebaseerd op 2974 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 291 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (1332)

Expert review door (consumentenbond.nl)

Krups Dolce Gusto KP1206 MiniMe Purple/Grey

  (Cijfer Verborgen)

De Dolce Gusto MiniMe is er in Nederland in twee kleuren, wit KP1201 en zwartKP1208. De machines hebben een automatische stop van de watertoevoer en schakelen zichtzelf na 5 minuten uit.

Kleine machine, stopt automatisch, Dolce Gusto biedt veel verschillende capsules en soorten dranken

Druppelt lang na, kopje trilt tijdens het zetten ; Waterreservoir is klein

Okt 2013

Consumenten review (coolblue.nl)

“Lekkere koffie”

 

Mijn 2e Dolce Gusto, het werkt goed en simpel maar NESCAFÉ even serieus!?? Een rood snoer? Jullie kunnen het designteam beter ontslaan.

Goedkoop ; Makkelijk in bediening ; Lekkere koffie

Maakt herrie ; Nog steeds waterschuifje vast houden ; LELIJK ROOD SNOER!!

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima apparaat, lekkere koffie en makkelijk in gebruik.”

 

Ik vind het fijn dat je op een eenvoudige manier verschillende soorten smaken koffie kan proeven.

Lekkere koffie, veel smaken ; Gemakkelijk te bedienen

Nog niets

Jun 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“super”

 

heel gemakkelijk te gebruiken en heel lekkere koffie :-)

heel handig en snel koffie ; lekker van smaak

Jun 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top apparaat, ben er erg blij mee”

 

een kop koffie voor speciale momenten. Je kan er vele verschillende soorten dranken mee maken. Voor ieder wat wils.

heerlijke dranken ; heel veel keuze ; goed warm ; gemakkelijke bediening ; duidelijke beschrijving gebruik

cups zijn iets wat duur

Jun 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“heerlijk gemakkelijk in gebruik zalige koffie”

 

alles wat ik van dit apparaat hebt gehoord is waar super

uiterlijk ; temparatuur ; als verwacht ; super

Jun 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“mooiapparaat mooie kleur kabaal niet om te hebben”

 

het apparaat maakt zoveel kabaal dat je iedere keer denkt dat er een compressor aan staat/niet normaal

maakt verschrikkelijk veel kabaal

Jun 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed, maar vraagt regelmatig onderhoud/ontkalken.”

 

Is een vervanger van mijn vorig toestel. Regelmatig ontkalken is de boodschap, want mijn vorig is daaraan kapot gegaan... de naald waardoor de koffie loopt is te fijn en verkalkt snel.

Jun 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top apparaatje”

 

Het product bevalt mij prima. We gebruiken de Dolce Gusto niet thuis maar in onze caravan. Je hebt de keus uit meerdere koffiesmaken, zo is er voor ieder wat wils. Ander voordeel is dat het apparaat redelijk klein is en zeer snel opwarmt. Ik ben er...

veel smaken verkrijgbaar ; snel opgewarmt ; goede smaak ; niet te groot apparaat

is niet echt stil bij gebruik

Mei 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“beste aankoop sinds jaren , coolblue proficiat”

 

was reeds gekend , is nog steeds beste apparaat op de markt , zeker prijs kwaliteit

prijs ; autom. stop ; klein , handig ; lekker !!! ; cashback

geen

Mei 2017

Product Specifications

Design

Ingebouwd display:Nee
Kastontwerp:Vrijstaand
Kleur van het product:Grijs, Wit / Rood / Rood, Wit / Violet
Producttype:Espressomachine / Koffiepadmachine / Pod coffee machine
Reservoir voor gezette koffie:Beker

Energie

Automatisch uitschakelen:Ja
Automatisch uitschakelen na (max):5
Energiezuinige modus:Ja
Netbelasting:1500
Vermogen:1500

Ergonomie

Afneembare watertank:Ja
Verlichte aan-/uit knop:Ja

Gewicht en omvang

Breedte:19,4 / 194
Diepte:30,5 / 305
Gewicht:2,35
Hoogte:37,5 / 375

Overige specificaties

Drank types:Cappuccino, Espresso, Hot chocolate, Latte macchiato, Thee / Cappuccino, Koffie, Espresso, Hot chocolate, Latte macchiato, Thee / Koffie

Prestatie

Café lungo maken:Ja
Capaciteit in kopjes:3
Capaciteit watertank:0,8
Cappuccino maken:Ja
Drank types:Cappuccino, Espresso, Hot chocolate, Latte macchiato, Thee / Cappuccino, Koffie, Espresso, Hot chocolate, Latte macchiato, Thee
Espresso maken:Ja
Ingebouwde grinder:Nee
Ingebouwde molen:Nee
Koffie invoertype:Coffee capsule / Koffiecapsule
Koffie maken:Ja
Koffiezet apparaat type:Half automatisch / Volledig automatisch
Latte macchiato maken:Ja
Maximum werkdruk:15
Merkcompatibiliteit:Nescafe Dolce Gusto
Thee maken:Ja
Warme chocolademelk maken:Ja

Technische details

Aan/uitschakelaar:Ja