Melitta LOOK IV Therm Timer 1011-15

alaTest heeft 13 reviews verzameld en geanalyseerd voor Melitta LOOK IV Therm Timer 1011-15. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, prestaties, afmetingen, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Melitta LOOK IV Therm Timer 1011-15 een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 13 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (9)

Expert review door : Niels Willems (besteproduct.nl)

Melitta Look IV: Lekkere koffie, maar niet de beste prijs-kwaliteitverhouding

 

De Melitta Look IV Therm Timer is een eenvoudige koffiezetter. Je kan er makkelijk mee overweg. Het grootste minpunt is de prijs-kwaliteitverhouding. Voor 100 euro krijg je niet het beste product in die prijsklasse. Het LCD display lijkt erg goedkoop,...

Ontwerp en een onberispelijke afwerking Thermische karaf Draaibare en uitneembare filterhouder Effectieve anti-drip-systeem

Ontbreken van een harde filter

Jan 2018