Russell Hobbs 18626-56 Jewels Digitale

alaTest heeft 17 reviews verzameld en geanalyseerd voor Russell Hobbs 18626-56 Jewels Digitale. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de prijs zeer.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, afmetingen, afwerking, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Russell Hobbs 18626-56 Jewels Digitale een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 17 reviews)

Gebruikers reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (15)

Consumenten review (bcc.nl)

Russell Hobbs koffiezetapparaat 18626-56

 

Water loopt niet helemaal door en daardoor moeten wij het apparaat middels schudden en tikken aansporen het resterende water ook nog door het apparaat te pompen.nOok na grondig en meermaals ontkalken is dit probleem niet opgelost.nZullen dus ook op...

Jan 2017

Consumenten review (bcc.nl)

koffieapperaat die niet werkt na behoren

 

de halve tijd loopt het water niet door ook maak je hem regelmatig schoon bijna 1xn weeknnnu is mij vanmorgen de hendel los gekomen van de glazen kan dus het houd in dat ik nu geen koffie meer kan zetten dat ik nu nog moet gaan kijken voor een ander...

Jan 2017