Apple AirPods 2 (Wired Charging Case) (2nd Gen, 2019)

alaTest heeft 1136 reviews verzameld en geanalyseerd voor Apple AirPods 2 (Wired Charging Case) (2nd Gen, 2019). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Koptelefoons. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de vormgeving. Het geluid is ook indrukwekkend.

geluidskwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, draagbaarheid

prijs, vormgeving

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koptelefoons krijgt de Apple AirPods 2 (Wired Charging Case) (2nd Gen, 2019) een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 1136 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (131)

Consumenten review (tweakers.net)

Apple Airpods (2019) met oplaadcase (Wit) review door rgos

 

draadloos ; afwerking doosje

prijs ; tegenvallend bereik: 5 euro Bluetooth ontvanger van Action werkt beter ; geluid OK, maar niet geweldig; teveel bas ; zitten goed (afhankelijk van oorvorm) maar blijft tandenborstel: hiermee wil je niet in het openbaar worden gezien ; Bluetooth...

Eindelijk gekocht. Gewacht op 2e generatie (altijd verstandig bij Apple). Mede aangeschaft omdat mini-jack sockets van iPhone en MacBook Air gaar aan het worden zijn. Paar uur in bezit, maar maakt geen goede indruk. Afijn, 1e wereldprobleem voor een 1e...

Apr 2019

Vergelijk de prijzen voor Apple AirPods 2 (Wired Charging Case) (2nd Gen, 2019)

Geen prijzen voor dit product