Beyerdynamic Custom Studio

alaTest heeft 8 reviews verzameld en geanalyseerd voor Beyerdynamic Custom Studio. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Koptelefoons. Reviewers waarderen het geluid zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak. De vormgeving is ook indrukwekkend.

geluidskwaliteit, draagbaarheid, vormgeving

gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koptelefoons krijgt de Beyerdynamic Custom Studio een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 8 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (4)

Consumenten review (coolblue.nl)

“De DT770 done right!”

 

Geweldig geluid, Betere mids den meer controle over de treble dan de DT770. Aanpasbare Bass response, zorgt voor een goede mix tussen een neutraal en een "leuke" sound. Goede sounstage ook voor een gesloten koptelefoon.

Typische Beyerdynamic bouwkwaliteit: Degelijk! ; Sound: De ultieme combi tussen de Custom one Pro en de DT770 lijn ; Verwijderbare kabel ; Velours earpads :P ; Extreem comfortabel

Beperkt portable, niet inklapbaar ; Het "Custom" deel betekent dure accessoires kopen ; Typisch Beyerdynamic betekent een hate it or love it uiterlijk

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“goed”

 

goed

moet wel behoorlijk zwaar aangedreven worden

Mei 2017

Vergelijk de prijzen voor Beyerdynamic Custom Studio

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.