Huawei Freebuds 4i

alaTest heeft 24 reviews verzameld en geanalyseerd voor Huawei Freebuds 4i. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Koptelefoons. Gebruikers waarderen het geluid zeer maar velen zijn minder positief over het gebruiksgemak. De vormgeving is ook indrukwekkend.

prijs, geluidskwaliteit, vormgeving

gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koptelefoons krijgt de Huawei Freebuds 4i een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 24 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (20)

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.nl)

Huawei FreeBuds 4i review

 

We testen de Huawei Freebuds 4i, echt draadloze oordoppen met actieve ruisonderdrukking die toch betaalbaar zijn. Maar klinken ze ook goed?

Good audio quality ; Light and comfortable

Weak ANC ; No iOS app support

De Huawei FreeBuds 4i hebben een aantrekkelijk ontwerp, bieden een behoorlijke audiokwaliteit, een goede autonomie en zijn vooral redelijk betaalbaar. Verwacht echter geen wonderen van de automatische ruisonderdrukking. Motor- of vliegtuiglawaai...

Mei 2021

Expert review door : Arend Eyckerman (techpulse.be)

Huawei FreeBuds 4i review: ANC-earbuds tegen een zachte prijs

 

De Huawei FreeBuds 4i zijn een eenvoudig paar middenklasse draadloze earbuds met leuke ANC-features en een stevige batterij. Als je betaalbare earbuds zoekt die comfortabel aanvoelen, dan zit je goed.

Compact ontwerp ; Oortjes zitten goed vast en voelen comfortabel in je oren ; Goede actieve noise cancellation ; Zeer betaalbaar

Touch controls zijn beperkt en vaak gevoelig ; Bas mist wat kracht ; Soms vervelend om uit de case te verwijderen ; AI Life app nog niet up to date

Gezien de stijgende hoeveelheid volledig draadloze earbuds op de markt wordt het stilaan moeilijk om nog het juiste paar te vinden dat bij je past. De Huawei FreeBuds 4i zijn een interessant paar middenklasse earbuds die met hun zeer lage prijs ook nog...

Mei 2021

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Huawei FreeBuds 4i review

 

We testen de Huawei Freebuds 4i, echt draadloze oordoppen met actieve ruisonderdrukking die toch betaalbaar zijn. Maar klinken ze ook goed?

Good audio quality ; Light and comfortable

Weak ANC ; No iOS app support

Mei 2021

Vergelijk de prijzen voor Huawei Freebuds 4i

Geen prijzen voor dit product