Nothing Ear (2)

alaTest heeft 28 reviews verzameld en geanalyseerd voor Nothing Ear (2). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Koptelefoons. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de afmetingen. Het geluid is ook indrukwekkend.

geluidskwaliteit, vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, prijs, afwerking

draagbaarheid, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koptelefoons krijgt de Nothing Ear (2) een alaScore™ van 100/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 28 reviews)

Professionele Reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (26)

Expert review door : Colin Baak (androidplanet.nl)

Nothing Ear (2) review: kleine, maar fijne verbeteringen

 

In onze Nothing Ear (2) review op Android Planet check je al onze ervaringen met de nieuwste oordopjes van het relatief nieuwe merk!

De Nothing Ear (2)’s zijn de beste oordopjes van het merk tot nu toe. Dat is vrij logisch aangezien het pas het derde audioproduct is van de fabrikant. Ze bieden misschien nagenoeg hetzelfde design als de directe voorganger, maar zijn aan de binnenkant...

Mar 2023

Expert review door : Jeffrey van de Velde (techpulse.be)

Nothing Ear (2) review: meer van hetzelfde

 

Bijna twee jaar na de onthulling van de eerste Nothing Ear-oortjes, is het tijd voor de tweede generatie. Kan de Ear (2) zonder enige prijsverhoging nog een kwaliteitsslag teweegbrengen?

Uniek (doorzichtig) ontwerp ; Prima ruisonderdrukking ; Multipoint-ondersteuning

Batterijduur is niet indrukwekkend ; Hoge tonen te scherp afgestemd ; Case snel bekrast

Eigenlijk kunnen we wel stellen dat de Ear (2) ‘meer van hetzelfde’ zijn, vergeleken met de Ear (1). Het ontwerp is gelijk aan dat van zijn voorganger en ook de prima ruisonderdrukking, batterijduur, app en bediening zijn behouden gebleven. Verder...

Mar 2023