Razer Kaira Pro

Razer Kaira Pro
alaScore 94

3 reviews

Jun 2021Tip: Zie de beste prijzen voor Razer Kaira Pro bij alaTest's partner:

alaTest heeft 3 reviews verzameld en geanalyseerd voor Razer Kaira Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Koptelefoons. Gebruikers waarderen het geluid zeer maar hebben twijfels over de vormgeving. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

afwerking, gebruiksvriendelijkheid, geluidskwaliteit

draagbaarheid, vormgeving

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koptelefoons krijgt de Razer Kaira Pro een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 3 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (2)

Expert review door : Thibault Seynaeve (techpulse.be)

Review Razer Kiyo Pro: Webcam met DSLR-allures

 

Het is duidelijk dat je voor wat Skype-gesprekken met je oma geen webcam van 210 euro zal kopen. Toch waagt Razer zich met hun Kiyo Pro aan dit pittige prijskaartje. Kunnen de prestaties de prijs rechtvaardigen?

Uitstekende prestaties bij weinig licht ; Vervangbare USB-C kabel ; Eenvoudig in gebruik

Bouwkwaliteit van webcam ; Geen 4K-mogelijkheden ; Verschrikkelijke autofocus (wordt wellicht opgelost met software-update)

De Kiyo Pro bevindt zich in een lastig prijssegment. Te duur voor beginners en qua functionaliteiten en prestaties te beperkt voor echte professionals. Toch lijkt er een plaatsje te zijn voor de Kiyo Pro. Hij is namelijk ideaal voor alle streamers die...

Mei 2021