Sennheiser Momentum True Wireless Earbuds (2018)

alaTest heeft 50 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sennheiser Momentum True Wireless Earbuds (2018). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Koptelefoons. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de afwerking. Het geluid is ook indrukwekkend.

geluidskwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, betrouwbaarheid

prijs, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koptelefoons krijgt de Sennheiser Momentum True Wireless Earbuds (2018) een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 50 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (46)

Consumenten review (tweakers.net)

Sennheiser Momentum True Wireless (Zwart) review door Aiii

 

Geweldig geluid ; Comfortabel in het oor ; Mooi afgewerkt ; Klein en onopvallend in gebruik

Touch-bediening laat te wensen over ; Case heeft slechts 2 extra ladingen van 4 uur ; Connectie met slechts één device tegelijk

Geweldig klinkende headphones, die mooi uitzien en comfortabel in het oor zitten en de hoge aanschafprijs daarmee rechtvaardigen. Met echter wel wat kleine ongemakken op het gebied van connectiviteit. bediening en batterijduur.

Feb 2019