Skullcandy SLYR

alaTest heeft 70 reviews verzameld en geanalyseerd voor Skullcandy SLYR. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Koptelefoons. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

geluidskwaliteit, prijs, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koptelefoons krijgt de Skullcandy SLYR een alaScore™ van 88/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 70 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (69)

Expert review door : Maxime Bosmans (techpulse.be)

Skullcandy SLYR Pro review: een headset met alles erop en eraan

 

Skullcandy is al langer gekend voor zijn audioproducten, maar betreedt nu ook de gaming-markt. Voor het eerst brengt de producent headsets voor gaming uit: de SLYR, SLYR Pro en PLYR. Wij stelden de SLYR Pro voor je op de proef.

Veel aanpasbare instellingen ; Batterij kan opgeladen blijven tijdens gebruik

Niet elke optie is even nuttig

Zoek je als gamer een degelijke headset, zal je met de SLYR Pro niet verkeerd kiezen. Het hangt vooral af van hoeveel personalisatie je in een headset zoekt. Voor wie geen behoefte heeft aan een heleboel aanpasbare instellingen, werkt de SLYR Pro...

Jan 2023

Vergelijk de prijzen voor Skullcandy SLYR

Geen prijzen voor dit product