Sony WH-1000XM5

alaTest heeft 67 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony WH-1000XM5. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Koptelefoons. Reviewers waarderen het geluid zeer maar hebben twijfels over de afmetingen. De afwerking is ook indrukwekkend.

geluidskwaliteit, vormgeving, afwerking

prijs, draagbaarheid, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koptelefoons krijgt de Sony WH-1000XM5 een alaScore™ van 99/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 67 reviews)

Professionele Reviews  

3 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (64)

Expert review door (tweakers.net)

Sony WH-1000XM5 Review

 

Uitstekende noisecancellation ; Goede verstaanbaarheid bij bellen ; Fijne bediening, uitgebreide featureset ; Hoog draagcomfort

Oorschelpen niet opklapbaar ; Hoge prijs ; Geen IP-rating

De Sony WH-1000XM5 heeft een vernieuwd design ten opzichte van de voorgangers in de serie, wat er strak uitziet maar niet zo strak opvouwt. Op je hoofd zit hij er niet minder comfortabel om, ondanks de smalle hoofdband. Net als de WH-1000XM4 heeft de...

Mei 2022

Expert review door : Wouter Nijsen (androidplanet.nl)

Sony WH-1000XM5 review: draadloze koptelefoon is enorm goed, maar peperduur

 

Deze draadloze koptelefoon van Sony is uitstekend, maar kost maar liefst 419 euro. In de Sony WH-1000XM5 review lees je of 'ie het waard is.

De draadloze koptelefoons van Sony horen al jaren bij de absolute top en met de WH-1000XM5 overtuigt het bedrijf opnieuw. Het geluid klinkt erg goed, de actieve ruisonderdrukking is uitstekend en het nieuwe design ziet er tof uit. Wel vinden we het...

Jul 2022

Expert review door : Sven Van Herck (techpulse.be)

Sony WH-1000XM5 review: Opnieuw van topniveau Gerelateerde artikelen

 

Met de WH-1000XM5 maakt Sony zijn beste noise-cancelling hoofdtelefoons opnieuw een beetje beter, op één jammere wijziging na.

Uitstekende ANC ; Geweldige geluidskwaliteit ; Veel handige extra's

Niet vouwbaar en dus veel groter

Jun 2022