Acer Aspire A515-51-79FM (NX.GP4EK.014) 15.6"

alaTest heeft 14 reviews verzameld en geanalyseerd voor Acer Aspire A515-51-79FM (NX.GP4EK.014) 15.6". De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de betrouwbaarheid. De afmetingen is ook indrukwekkend.

prestaties, prijs, gebruiksvriendelijkheid, afmetingen

betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Acer Aspire A515-51-79FM (NX.GP4EK.014) 15.6" een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Zie alle Acer Laptop Computers

Review analyse

(Gebaseerd op 14 reviews)

Gebruikers reviews  

Review Beoordelingen

  (93% van de reviews)
Toon alle 5 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (7% van de reviews)
Toon alle 1 sterren reviews

Features

gebruiksgemak
  Toon positieve (100%)Nog geen(Toon alle)
afmetingen
  Toon positieve (100%)Nog geen(Toon alle)
betrouwbaarheid
  Nog geenToon negatieve (100%)(Toon alle)

14 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 14 Toon Reviews: in Nederland | alle landen

Consumenten review (very.co.uk)

Not happy

 

I got the laptop 2days ago and all it has done wile I was setting up is going to black screen and making noise and also when I strem YouTube it go's to play but stops and freezes and u can't do anything on the laptop. I got the laptop cos the reviews...

Jun 2018

Consumenten review (very.co.uk)

Acer Aspire 5

 

Nice piece of kit. 1st time Acer user have previously only gone for high-end Toshiba gaming machines. Found this to be fast, reliable, decent size hard drive, plenty of memory, value for money, what more can I say...

Apr 2018

Consumenten review (very.co.uk)

Great piece of kit!

 

I bought this for my husband an amazing laptop! No more lagging! Easy to use features are fantastic! I can't wait to use it!

Apr 2018

Consumenten review (very.co.uk)

Great product

 

Great spec for the money. Storage space great and fast processor. Highly recommended for the price

Mar 2018

Consumenten review (very.co.uk)

Lovely looking Laptop

 

I bought this last week as my previous one is too slow. Really impressed with speed, look and feel of it. I can't wait to explore more of its features.

Mar 2018

Consumenten review (very.co.uk)

super fast

 

fantastic laptop, fast, and easy to use apps, easy to navigate the start up menu.

Mar 2018

Consumenten review (very.co.uk)

Great

 

Fast, high storafe laptop. Replaced my imac perfectly.

Feb 2018

Consumenten review (very.co.uk)

great buy

 

I bought this as a Christmas present for my daughter. She is into photography and uses it with other software to great effect. good buy. No complaints so far.

Jan 2018

Consumenten review (very.co.uk)

Quick and easy to use

 

I bought it a week ago and I am happy I purchased it as I can use the softaware easily

Jan 2018

Consumenten review (very.co.uk)

Great Product

 

I bout this item this year and already I am loving it it is really fast and it is good for doing all types of tasks and it has loads of connections that can be used for different tech

Dec 2017
1
2

Product Specifications

Accu/Batterij

Aantal cellen in de batterij:4
Accu/Batterij capaciteit (Watt uur):48
Capaciteit van de accu/batterij:3220
Energie-opslagtechnologie accu/batterij:Lithium-Polymeer (LiPo)
Levensduur accu/batterij:7

Audio

Aantal ingebouwde luidsprekers:2
Ingebouwde microfoon:Ja

Beeldscherm

Beeldschermdiagonaal:39,6
Beeldverhouding:16:9
HD type:Full HD
LED Backlight:Ja
Resolutie:1920 x 1080
Touchscreen:Nee

Beveiliging

Vingerafdruklezer:Nee

Camera

Camera voorzijde:Ja
Resolutie camera voorzijde:1280 x 720

Design

Kleur van het product:Zwart
Producttype:Notebook
Vormfactor:Clamshell

Energie

AC-adapter, vermogen:45
AC-adapterfrequentie:50/60

Geheugen

Intern geheugen:8
Intern geheugentype:DDR4-SDRAM

Gewicht en omvang

Breedte:381,6
Diepte:263
Gewicht:2,2
Hoogte:21,6
Hoogte (achterzijde):2,16
Hoogte (voorzijde):2,16

Grafisch

Aantal displays ondersteund (door on-board grafische adapter):3
Aparte grafische adapter:Nee
Basisfrequentie ingebouwde grafische adapter:300
Discreet grafische adapter model:Niet beschikbaar
Graphics on-board -adapter dynamische frequentie (max):1050
Ingebouwde grafische adapter:Ja
Maximaal geheugen ingebouwde grafische adapter:32
On-board grafische adapter DirectX-versie:12.0
On-board grafische adapter ID:0x5916
On-board grafische adapter OpenGL versie:4.4
On-board graphics adapter model:Intel® HD Graphics 620

Inhoud van de verpakking

Gebruikershandleiding:Ja
Inclusief AC-adapter:Ja
Inclusief netsnoer:Ja

Netwerk

3G:Nee
4G:Nee
Bluetooth:Ja
Ethernet LAN:Ja
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden:10,100,1000
Wi-Fi:Ja
Wi-Fi-standaarden:IEEE 802.11ac

Opslagmedia

Geïntegreerde geheugenkaartlezer:Ja
Harde schijf-interface:SATA
Het aantal geïnstalleerde harde schijven:1
Opslagcapaciteit harde schijf:2000
Opslagmedia:HDD
Rotatiesnelheid harde schijf:5400
Totale opslagcapaciteit:2000

Optische drive

Soort optische drive:Nee

Poorten & interfaces

Aansluiting voor netstroomadapter:Ja
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten:1
Aantal HDMI-poorten:1
Aantal poorten USB 3.0 (3.1 Gen 1) Type A:1
Aantal poorten USB 3.0 (3.1 Gen 1) Type C:1
Aantal USB 2.0-poorten:2
Basisstationaansluiting:Nee
Combo koptelefoon/microfoon port:Ja
DVI-poort:Nee

Processor

Aantal processorkernen:2
Bus type:OPI
Codenaam processor:Kaby Lake
Configureerbare TDP-downfrequentie:800
ECC ondersteund door processor:Nee
Frequentie van processor:2,70
Maximaal aantal PCI Express-lijnen:12
Maximale turbofrequentie van processor:3,50
PCI Express configuraties:1x2+2x1,1x4,2x2,4x1
PCI Express slots versie:3.0
Processor aantal threads:4
Processor cache:4
Processor cache type:Smart Cache
Processor lithografie:14
Processor operating modes:64-bit
Processor socket:BGA 1356
Processorfamilie:Zevende generatie Intel® Core™ i7
Processormodel:i7-7500U
Stepping:H0
Systeembus:4
Thermal Design Power (TDP):15
Tjunction:100

Processor speciale functies

ARK ID processor:95451
Conflictvrije processor:Ja
CPU configuratie (max):1
Enhanced Intel SpeedStep Technology:Ja
Execute Disable Bit:Ja
Graphics & IMC lithografie:14
Idle States:Ja
Ingebouwde opties beschikbaar:Nee
Intel® 64:Ja
Intel® AES New Instructions (Intel® AES-NI):Ja
Intel® Clear Video HD Technology (Intel® CVT HD):Ja
Intel® Clear Video Technology for Mobile Internet Devices (Intel® CVT for MID):Ja
Intel® Clear Video-technologie:Ja
Intel® Enhanced Halt State:Ja
Intel® Flex Memory Access:Ja
Intel® Hyper Threading Technology (Intel® HT Technology):Ja
Intel® Insider™:Ja
Intel® InTru™ 3D Technology:Ja
Intel® My WiFi Technology (Intel® MWT):Ja
Intel® OS Guard:Ja
Intel® Quick Sync Video Technology:Ja
Intel® Secure Key:Ja
Intel® Small Business Advantage (Intel® SBA):Ja
Intel® Smart Response Technology:Ja
Intel® Software Guard Extensions (Intel® SGX):Ja
Intel® Stable Image Platform Program (SIPP):Nee
Intel® Trusted Execution Technology:Nee
Intel® TSX-NI:Nee
Intel® Turbo Boost Technology:2.0
Intel® Virtualization Technology (VT-x):Ja
Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d):Ja
Intel® VT-x with Extended Page Tables (EPT):Ja
Intel® Wireless Display (Intel® WiDi):Ja
Ondersteunde instructie sets:AVX 2.0,SSE4.1,SSE4.2
Processorcode:SR2ZV
Thermal Monitoring Technologies:Ja
Verpakkingsgrootte processor:42 X 24

Software

Architectuur besturingssysteem:64-bit
Inclusief besturingssysteem:WINDOWS 10 HOME

Toetsenbord

Aanwijsapparaat:Touchpad
Numeriek toetsenblok:Ja
Windows-toetsen:Ja