Acer Predator Helios 300 PH317-52-51M6

alaTest heeft 8 reviews verzameld en geanalyseerd voor Acer Predator Helios 300 PH317-52-51M6. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de afwerking zeer maar velen zijn minder positief over het scherm. De batterij is ook indrukwekkend.

prijs, prestaties, batterij, afwerking

geluidskwaliteit, scherm

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Acer Predator Helios 300 PH317-52-51M6 een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Zie alle Acer Laptop Computers

Review analyse

(Gebaseerd op 8 reviews)

Professionele Reviews  

Review Beoordelingen

  (geen reviews)
 
  (100% van de reviews)
Toon alle 4 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (7)

Expert review door : Florian Glaser (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Acer Predator Helios 300 (i5-8300H, GTX 1050 Ti, Full-HD) Laptop

 

Betaalbare laptop voor gamers. Krachtige notebooks gaan vaak gepaard met een stevig prijskaartje. Dat is niet het geval met de Acer Predator Helios 300. De versie van deze laptop die we testten kost slechts 1100 euro ($1296). Kom hier te weten hoe de...

uitstekende prijs/prestaties-verhouding ; snelle Wi-Fi ; Nvidia Optimus ; uitstekende batterijduur ; IPS-paneel

weinig poorten ; slechte geluidskwaliteit ; beperkte onderhoudsvriendelijkheid ; trage SSD met coil whine ; scherm met screen bleeding

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier. Al bij al biedt de 17-incher een aantrekkelijk totaalpakket voor prijsbewuste kopers. De batterijduur is ook een mooi pluspunt.

Jun 2018