Acer Predator Triton 700

alaTest heeft 38 reviews verzameld en geanalyseerd voor Acer Predator Triton 700. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over het touchpad. Het keyboard is ook indrukwekkend.

draagbaarheid, keyboard, afwerking, scherm, prestaties

touchpad, prijs, batterij, beeldkwaliteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Acer Predator Triton 700 een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Zie alle Acer Laptop Computers

Review analyse

(Gebaseerd op 38 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (37)

Expert review door : Michaël Aussems (techpulse.be)

Acer Predator Triton 700 review: bloedhete overkill - TechPulse

 

De Triton 700 is strak, krachtig en verrassend uniek, met dank aan onder andere het ingebouwde mechanische toetsenbord. Wie het geld kan missen en enkele eigenaardigheden durft verdragen, vindt hier een boeiende gaminglaptop.

Uniek en origineel design ; Mechanisch toetsenbord ; Prestaties ; RGB ; Meegeleverde muis ; Briljante inham voor draadloze ontvanger ; Dynamisch geluid

Luide koeling ; Snel warm ; Onhandige touchpad ; Snelle throttling

Feb 2018