Apple MacBook Air M2 (13.6-inch, 2022)

alaTest heeft 34 reviews verzameld en geanalyseerd voor Apple MacBook Air M2 (13.6-inch, 2022). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de prijs. De batterij is ook indrukwekkend.

prestaties, draagbaarheid, vormgeving, scherm, batterij

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Apple MacBook Air M2 (13.6-inch, 2022) een alaScore™ van 100/100 = Uitstekend.

Zie alle Apple Laptop Computers

Review analyse

(Gebaseerd op 34 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (32)

Expert review door (tweakers.net)

Apple MacBook Air M2 Review

 

Stevige behuizing ; Perfect stille, passieve koeling ; Uitstekend scherm ; Goede accuduur ; Goede webcam

Veel duurder dan voorganger, hoge meerprijs voor upgrades ; Instapmodel met 8GB ram en 256GB-ssd ; Maximaal één extern beeldscherm ; Duurprestaties vallen tegen

Met de MacBook Air uit 2022 vernieuwt Apple voor het eerst in jaren het design van zijn dunste laptop. Dat ziet er wat minder bijzonder uit, maar voelt fijner aan en biedt enkele handige snufjes die vorig jaar al op de MacBook Pro 14" en 16" te vinden...

Jul 2022