Asus TUF FX705GM

Asus TUF FX705GM
alaScore 93

9 reviews

Mei 2019

alaTest heeft 9 reviews verzameld en geanalyseerd voor Asus TUF FX705GM. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Asus TUF FX705GM een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Zie alle ASUS Laptop Computers

Review analyse

(Gebaseerd op 9 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (8)

Expert review door : Florian Glaser (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Asus TUF FX705GM (i7-8750H, GTX 1060, FHD) Laptop

 

Een goede balans. Ondanks zware bezuinigingen is de Asus TUF FX705 een interessante gaming-notebook met een goede balans tussen prijs en prestaties. Ontdek in dit artikel op welke vlakken deze 17-inch notebook hoge punten scoort met welke zwakheden...

RGB verlichting ; 144-Hz beeldscherm ; NVMe-SSD ; dunne beeldschermrand

lawaaierig onder zware belasting ; beperkt aantal poorten ; ondermaatse geluidskwaliteit

Met de TUF-serie laat Asus zien dat krachtige gaming-notebooks niet buitensporig duur hoeven te zijn.Voor het volledige, Engelse testrapport, klik hier.

Nov 2018