Asus Vivobook 15 OLED

alaTest heeft 3 reviews verzameld en geanalyseerd voor Asus Vivobook 15 OLED. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de afwerking. De vormgeving is ook indrukwekkend.

prijs, draagbaarheid, prestaties, scherm, vormgeving

afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Asus Vivobook 15 OLED een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Zie alle ASUS Laptop Computers

Review analyse

(Gebaseerd op 3 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (2)

Expert review door : Sascha Mölck (notebookcheck.nl)

Asus VivoBook 15 OLED Review: Rustige kantoornotebook met sterk scherm

 

Onder review is de Asus VivoBook 15 M513UA met een Ryzen 7 5700U APU, NVMe SSD en OLED beeldscherm. Hoe doet de 15,6-inch notebook het in vergelijking met de concurrentie? De allround kantoornotebook van Asus valt op met twee hoogtepunten: Een...

OLED-scherm;goede kleurruimtedekking;veel rekenkracht;NVMe SSD;geheugen gedeeltelijk uitbreidbaar;matige geluids- en warmte-emissie

glanzend scherm;8 GB RAM permanent gesoldeerd;trage geheugenkaartlezer;geen toetsenbordverlichting;geen Power Delivery

Kantoor- en internettoepassingen en eenvoudige games vormen geen grote uitdagingen voor de VivoBook - dit wordt gegarandeerd door de ingebouwde combinatie van Ryzen 7 5700U APU en 16 GB RAM. Warmte- en geluidsemissies zijn acceptabel.

Apr 2022