ASUS VivoBook Pro 14 (14-Inch, 2021 )

alaTest heeft 9 reviews verzameld en geanalyseerd voor ASUS VivoBook Pro 14 (14-Inch, 2021 ). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de draagbaarheid. De prijs is ook indrukwekkend.

prestaties, vormgeving, scherm, batterij, prijs

draagbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de ASUS VivoBook Pro 14 (14-Inch, 2021 ) een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Zie alle ASUS Laptop Computers

Review analyse

(Gebaseerd op 9 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (7)

Expert review door : Sven Van Herck (techpulse.be)

ASUS Vivobook Pro 14 OLED review: visueel pareltje Gerelateerde artikelen

 

De ASUS Vivobook Pro 14 OLED is een prachtige laptop die ook nog eens hoogstaande prestaties weet neer te zetten aan een betaalbare prijs.

Prachtig OLED-scherm ; Mooi mat zwart design ; Goed toetsenbord met extra numpad

Niet voor high-end videobewerking ; Geen 1080p webcam

Wie het visuele plaatje belangrijk vindt, zal zeer tevreden zijn van de ASUS Vivobook Pro 14 OLED. Het ontwerp is knap en voelt zeer Pro aan terwijl het OLED-display met zijn levensechte kleuren de ideale omgeving biedt voor content creators, zolang...

Jan 2022