Asus ZenBook UX330UA Series

alaTest heeft 89 reviews verzameld en geanalyseerd voor Asus ZenBook UX330UA Series. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over het touchpad. De vormgeving is ook indrukwekkend.

draagbaarheid, prestaties, gebruiksvriendelijkheid, batterij, vormgeving

touchpad, connectiviteit

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 85/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 84/100.

Zie alle ASUS Laptop Computers

Review analyse

(Gebaseerd op 89 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (88)

Expert review door : Sven Kloevekorn (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Asus Zenbook UX330UA Notebook

 

Elegante bekende. De nieuwe Zenbook van Asus heeft de beste eigenschappen van de serie overgenomen, zoals de uitstekende behuizing en het lage gewicht. Afgezien van de matige invoerapparaten heeft het apparaat geen grote tekortkomingen laten zien.

Veel configuraties verkrijgbaar; Licht en dun; Elegante en robuuste behuizing; Zeer goede bouwkwaliteit; USB 3.1 Type-C Gen 1; Ergonomisch geplaatste poorten; Goede Wi-Fi prestaties; Helder en contrastrijk beeldscherm; Geschikt voor gebruik...

Beperkte verbindingsmogelijkheden; Langzame SD kaartlezer; Geen Ethernet; PWM; Geen onderhoudspaneel, torx schroeven; Batterij kan niet vanaf onderzijde vervangen worden; Matig touchpad; SSD kan sneller

De geavanceerde behuizing is een eyecatcher en dankzij het lage gewicht en extreem lange looptijden is de mobiliteit dik in orde. Het beeldscherm is ook zeer overtuigend.

Nov 2016