DELL Inspiron 5575

alaTest heeft 8 reviews verzameld en geanalyseerd voor DELL Inspiron 5575. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over het scherm. De vormgeving is ook indrukwekkend.

afwerking, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving

scherm, prestaties, batterij, beeldkwaliteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de DELL Inspiron 5575 een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Zie alle Dell Laptop Computers

Review analyse

(Gebaseerd op 8 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (7)

Expert review door : Sebastian Bade (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Dell Inspiron 15 5575 (Ryzen 3 2200U, Vega 3) Laptop

 

Gekortwiekte Ryzen 3. Dell heeft zijn 5000-serie uitgerust met een gekortwiekte Ryzen 3-chip, een donker, contrast-arm scherm en een opslagtoestel dat vervelend klikgeluid maakt. Onhandigheid of volgens plan?

aantrekkelijke, slanke behuizing ; stil toetsenbord met goede feedback ; onderhouds- en upgradevriendelijk (M.2-sleuf) ; beperkte warmteontwikkeling ; prima microfoon

APU met sterk teruggeschroefde kloksnelheid ; gaming-prestaties liggen stuk lager dan bij een Intel iGPU ; scherm met lage helderheid en blauwachtige waas ; laag contrast en PWM aan 250 Hz ; geen Type-C-USB ; korte batterijduur ; luidruchtige harde...

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier.

Jun 2018