Dell Inspiron 15 (7570, 2017)

alaTest heeft 31 reviews verzameld en geanalyseerd voor Dell Inspiron 15 (7570, 2017). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het keyboard zeer maar velen zijn minder positief over het geluid. Het scherm is ook indrukwekkend.

prestaties, scherm, afwerking, vormgeving, keyboard

geluidskwaliteit, afmetingen

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 83/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 84/100.

Zie alle Dell Laptop Computers

Review analyse

(Gebaseerd op 31 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (30)

Expert review door : Christian Hintze (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Dell Inspiron 15 7570 (i7-8550U, 940MX) Laptop

 

Top vanbuiten, top vanbinnen, maar... De nieuwe Dell tracht indruk te maken met zijn krachtige en hoogwaardige componenten. Is het ook genoeg om ons te overtuigen in de tests en een aanbeveling te verdienen?

stevige aluminium behuizing ; prima contrast en zwartwaarde ; hardware eenvoudig te bedienen aan de onderzijde ; toetsenbord met verlichting ; CPU van de 8ste Intel-generatie ; erg goede SSD ; blijft steeds koel

slechte kaartlezer ; geen Thunderbolt 3 ; geen numpad ; luide klikgeluiden ; haperingen en vertragingen ; slechte grafische prestaties en throttling ; luidruchtige ventilator onder belasting ; slechte batterijduur

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier. Hoewel de Dell Inspiron over krachtige componenten beschikt, kan hij zijn belofte van een hoge prijs/prestaties-verhouding helaas niet inlossen.

Nov 2017