Dell XPS 13 (2014)

alaTest heeft 90 reviews verzameld en geanalyseerd voor Dell XPS 13 (2014). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over het touchpad. De afwerking is ook indrukwekkend.

vormgeving, scherm, prestaties, batterij, afwerking

prijs, connectiviteit, touchpad

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Dell XPS 13 (2014) een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Zie alle Dell Laptop Computers

Review analyse

(Gebaseerd op 90 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (87)

Expert review door (consumentenbond.nl)

Dell XPS 13 (Core i7)

  (Cijfer Verborgen)

Luxe Ultrabook met snelle SSD, mooie afwerking, goede prestaties. Licht en zeer luxe levering. Weinig aansluitingen, mooi scherm. Werkt lang op een accu.

Ruime garantie op accu (24 maanden) ; Prettige muisbediening via touchpad (4,6235 ) ; Zeer lichte notebook (1,37 kilo) ; Weinig energie gebruik in uitstand (0,4 watt) ; Weinig energie gebruik in gebruik (8,5 watt)

Heeft geen HDMI aansluiting (Nee ) ; Geen optisch station (Nee )

Apr 2012

Expert review door : nl.hardware.info (hardware.info)

9 IPS notebooks review: laptops met beter beeld

 

Notebooks staan niet bekend om hun goede beeldschermen. Wij testten een tiental exemplaren met een IPS-paneel. Mobiel werken met goed beeld, kan dat?

Jul 2013

Consumenten review (tweakers.net)

Dell XPS 13 Developer Edition review door kzin

 

Uitstekend (touch) screen ; Voldoende geheugen ; SSD als opslag

Glimmend scherm ; Geen ethernet aansluiting (onder 14.04) ; Geen aansluiting monitor (onder 14.04) ; Prijs

Een snelle Linux laptop met een geweldig scherm, en voldoende accu capaciteit. Ubuntu biedt bescherming tegen Windows malware, maar mist ondersteuning voor Thunderbolt. Het glimmende touch screen is niet voor iedereen. Dit is een review van het 9350...

Jun 2016