Dell XPS 15

alaTest heeft 198 reviews verzameld en geanalyseerd voor Dell XPS 15. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak. De draagbaarheid is ook indrukwekkend.

prestaties, scherm, prijs, vormgeving, draagbaarheid

batterij, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Dell XPS 15 een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 198 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 4 van 4 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (136)

Expert review door : Gerard Sombroek (pcmweb.nl)

Dell XPS 15

 

Dell's XPS lijn is een notebooklijn van krachtige notebooks waarbij de nadruk voornamelijk ligt op power. Dit geldt ook voor de Dell XPS 15 die wij ter test hebben ontvangen voor de vergelijkende 'desktop replacer' test in PCM 5 (2011).

Goed scherm ; Prima prestaties ; Robuust ; Fantastisch geluid

Functies functietoetsen omgewisseld ; Grafische prestaties zijn wat minder

Als je geen gamer bent, maar je zoekt wel goede prestaties in een kwalitatief sterk notebook, dan is deze Dell XPS 15 zeker een aanrader!

Apr 2011

Expert review door : Dominique Pijnenburg (techzine.nl)

Dell XPS 15

 

Dell heeft de XPS-lijn voorzien van een nieuwe upgrade. Eerder testten wij al de XPS 14, wat een ultrabook is. In dit artikel behandel ik de XPS 15, de grotere broer van de genoemde ultrabook.

Oppervlak met siliconenlaag werkt prettig ; Prima ontwerp ; Uitstekende accu ; Weinig bloatware

Hoog gewicht ; Sporadisch flikkerend scherm

De Dell XPS 15 is een mooie, maar relatief zware laptop. Je zal er weinig plezier aan beleven om deze laptop in een tas aan je rug te hebben hangen als je onderweg bent. Aan de andere kant zal deze laptop, weliswaar voor een meerprijs, ongetwijfeld wel...

Sep 2012

Consumenten review (tweakers.net)

Dell XPS 15 9550-3628 review door krone177

 

Uiterlijk ; Prestaties ; Scherm

Windows niet stabiel te krijgen ; Dell support is waardeloos

Prachtige laptop om te zien, erg mooi scherm, werkt prettig en snel. Helaas continu problemen in Windows (schijf corruptie, wazige foutmeldingen, boot loops) waardoor ik besloten heb deze laptop, nog geen jaar oud, naar de prullenbak te verwijzen.

Apr 2017

Consumenten review (tweakers.net)

Dell XPS 15 9550 (CNX5503) review door P_ising

 

UHD scherm ; Klein & licht ; Heel snel ; Macbook killer

Prijs (2.199,-) ; Carbon afwerking (smaakverschil) ; Geen goede service Dell in Nederland

Overgestapt van Macbook Pro retina naar deze heerlijke laptop. Hij is klein, licht en heel snel. In vergelijking met Apple goed geprijsd, maar tegenover andere modellen best duur. Maar je betaald ook voor de afwerking en design. Touchscreen hadden ze...

Dec 2015