Fujitsu Lifebook E756

Fujitsu Lifebook E756
alaScore 89

8 reviews

Mei 2019

alaTest heeft 8 reviews verzameld en geanalyseerd voor Fujitsu Lifebook E756. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de prestaties. De gebruiksvriendelijkheid is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid

batterij, prestaties

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Fujitsu Lifebook E756 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 8 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Review Beoordelingen

  (25% van de reviews)
Toon alle 5 sterren reviews
  (75% van de reviews)
Toon alle 4 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 

Features

batterij
  (Toon alle)
gebruiksgemak
  (Toon alle)
prestaties
  (Toon alle)

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (7)

Expert review door : Mike Wobker (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Fujitsu LifeBook E756 (i7-6600U, HD520) Laptop

 

Veel poorten. De LifeBook E756 is een notebook voor zakelijke gebruikers. In ons testrapport maakt de 15-incher indruk met zijn uitstekende onderhoudsvriendelijkheid; op andere vlakken laat het toestel echter kleine steken vallen. Kom hier te weten hoe...

onderhoudsvriendelijk ; veel poorten ; modulaire batterij

trage ClickPad ; zwakke batterijduur

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier. De LifeBook E756 van Fujitsu biedt een uitgebreide selectie aan poorten en is eenvoudig in onderhoud. Daarnaast kunnen de prestaties en poorten tot in...

Nov 2017