Gigabyte Aero 14-K8

Gigabyte Aero 14-K8
alaScore 90

2 reviews

Mei 2019

alaTest heeft 2 reviews verzameld en geanalyseerd voor Gigabyte Aero 14-K8. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Gigabyte Aero 14-K8 een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 2 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (1)

Expert review door : Florian Glaser (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Gigabyte Aero 14 v8 (i7-8750H, GTX 1050 Ti, QHD) Laptop

 

Meer CPU kracht. Gigabyte heeft de dunne Aero 14 v8 uitgerust met een nieuwe six-core processor. Lees hier welk effect dit heeft op de prestaties, systeemgeluid, temperatuur en energieverbruik.

X-Rite Pantone certificatie ; Dunne en lichte behuizing ; Hoogwaardige materialen ; Goede bouwkwaliteit ; Lange looptijden ; Subtiel ontwerp ; Praktische tools ; Thunderbolt 3

Geen dunne beeldschermranden zoals de Aero 15 ; Matige responstijden ; Luide ventilator onder zware belasting

Voor het volledige, Engelse testrapport, klik hier.De 2018 Gigabyte Aero 14 is een indrukwekkend veelzijdig apparaat. De notebook heeft een degelijke, stijlvolle en dunne behuizing, terwijl ook niet is bezuinigd op rekenkracht.De Aero 14 weet een...

Apr 2018