Gigabyte Aero 15X

alaTest heeft 5 reviews verzameld en geanalyseerd voor Gigabyte Aero 15X. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over het geluid. De batterij is ook indrukwekkend.

draagbaarheid, scherm, vormgeving, prestaties, batterij

geluidskwaliteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Gigabyte Aero 15X een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 5 reviews)

Professionele Reviews  

Review Beoordelingen

  (geen reviews)
 
  (100% van de reviews)
Toon alle 4 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (4)

Expert review door : Sascha Mölck (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Gigabyte Aero 15X (i7-7700HQ, GTX 1070 Max-Q, FHD) Laptop

 

Chic, slank, snel. Naast een krachtige CPU en GPU is de dunne Aero 15X ook uitgerust met een ontspiegeld IPS-paneel, een NVMe-SSD en Thunderbolt 3. Zelfs batterijduur is best degelijk.

helder, contrastrijk IPS-scherm ; nauwe schermranden ; vooraf gekalibreerd scherm ; NVMe-SSD ; degelijke batterijduur ; kan geruisloos werken ; compacte voeding met USB-poort ; dunne, aluminium behuizing ; graphics switching (Optimus) ; erg goede...

responstijden zouden beter kunnen ; zwak geluid

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier.Dankzij zijn krachtige hardware kan je met de dunne en elegante Aero 15X alle moderne games vlot spelen met hoge of zelfs ultra instellingen op zijn...

Nov 2017

Vergelijk de prijzen voor Gigabyte Aero 15X

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.