HP Elite Dragonfly (13.3-inch, 2019)

alaTest heeft 22 reviews verzameld en geanalyseerd voor HP Elite Dragonfly (13.3-inch, 2019). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het keyboard zeer maar hebben twijfels over de prijs. De afwerking is ook indrukwekkend.

draagbaarheid, vormgeving, batterij, keyboard, afwerking

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de HP Elite Dragonfly (13.3-inch, 2019) een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 22 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (21)

Expert review door : Bram Lodewijks (techpulse.be)

HP Elite Dragonfly review: Vlieg mee met HP!

 

De HP Elite Dragonfly profileert zich als dé laptop voor zakenmensen die vaak onderweg zijn. Wij namen hem enkele weken mee op sleeptouw.

Enorm licht ; Zalig toetsenbord ; Genoeg aansluitingen

Stylus past niet bij geheel ; Enorm duur ; Niet de snelste

De HP Elite Dragonfly profileert zich als de ultieme business ultrabook en is dat ook echt. Het toetsenbord typt geweldig, er zijn genoeg verschillende aansluitingen en loginopties, de batterij gaat lang genoeg mee en kan makkelijk bijgeladen worden en...

Aug 2020

Vergelijk de prijzen voor HP Elite Dragonfly (13.3-inch, 2019)

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.