HP Pavilion 15-cs0003ng

alaTest heeft 5 reviews verzameld en geanalyseerd voor HP Pavilion 15-cs0003ng. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen de prijs zeer maar velen zijn minder positief over de afwerking. De vormgeving is ook indrukwekkend.

prestaties, vormgeving, prijs

batterij, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de HP Pavilion 15-cs0003ng een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 5 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (4)

Expert review door : Mike Wobker (notebookcheck.nl)

Kort testrapport HP Pavilion 15 (Core i5-8250U, NVIDIA MX130) Laptop

 

Nu met Core i5. Na de AMD-variant van de HP Pavilion 15 getest te hebben, nemen we nu de versie met de Intel Core i5 en Nvidia GeForce MX130 onder de loep. Het ontwerp is onveranderd gebleven en van hoge kwaliteit. Lees verder om te achterhalen wat je...

goedkoop ; aantrekkelijk ; stevige behuizing ; prima systeemprestaties

hoog energieverbruik ; korte batterijduur ; onaangenaam ventilatorgeluid onder belasting

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier. De HP Pavilion 15-cs0003ng is een evenwichtige 15.6-inch-laptop met een uitstekend design en meer dan genoeg rekenkracht voor de meeste taken. Helaas...

Jan 2019