HP ZBook x2 G4 Detachable Workstation

alaTest heeft 8 reviews verzameld en geanalyseerd voor HP ZBook x2 G4 Detachable Workstation. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over het geluid. Het keyboard is ook indrukwekkend.

keyboard, prestaties, scherm, afwerking, vormgeving

batterij, geluidskwaliteit, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de HP ZBook x2 G4 Detachable Workstation een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 8 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (7)

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

HP Zbook X2 G4 Detachable Workstation review

 

We testen het HP Zbook X2 G4 Detachable Workstation (2ZC13EA), een krachtige Windows 10-tablet met afneembaar toetsenbord die gecertificeerd is voor de

Build quality ; Beautiful screen ; Performance

Large and heavy ; Expensive

We kennen geen Windows-‘tablet’ die even krachtig is als dit HP Zbook X2 G4 Detachable Workstation. Dit is blijft natuurlijk een prijzig nicheproduct voor grafische professionals, maar als je deze functionaliteit nodig hebt zijn er weinig alternatieven.

Jul 2018