Lenovo Ideapad 720S-13IKB

Lenovo Ideapad 720S-13IKB
alaScore 91

4 reviews

Dec 2018

alaTest heeft 4 reviews verzameld en geanalyseerd voor Lenovo Ideapad 720S-13IKB. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Lenovo Ideapad 720S-13IKB een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Zie alle Lenovo Laptop Computers

Review analyse

(Gebaseerd op 4 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (3)

Expert review door : Mike Wobker (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Lenovo Ideapad 720S-13IKB (i5-8250U, UHD 620) Laptop

 

Ultramobiele kantoorprestaties. Lenovo noemt de nieuwe Ideapad 720s een "extreem performant en stijlvol toestel". We zouden dit niet zo verwoorden, maar de prestaties zijn niettemin indrukwekkend voor een notebook die slechts 13 mm dik is. We...

zeer licht ; zeer dun ; prima koeling ; lange batterijduur ; scherm met minimale randen

weinig aansluitingen ; nauwelijks opties voor onderhoud ; alleen single-channel RAM is beschikbaar

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier. Met de Lonovo Ideapad 720s krijgt de koper een erg dunne en lichte notebook die dienst kan doen als betrouwbaar werkpaard.

Feb 2018