Lenovo ThinkPad X1 Carbon (2018)

alaTest heeft 21 reviews verzameld en geanalyseerd voor Lenovo ThinkPad X1 Carbon (2018). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het keyboard zeer maar velen zijn minder positief over de afwerking. Het scherm is ook indrukwekkend.

prestaties, scherm, draagbaarheid, keyboard, vormgeving

afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Lenovo ThinkPad X1 Carbon (2018) een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Zie alle Lenovo Laptop Computers

Review analyse

(Gebaseerd op 21 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (20)

Expert review door : Andreas Osthoff (notebookcheck.nl)

Eerste indrukken: Lenovo ThinkPad X1 Carbon 2018 (WQHD HDR, i7,) Laptop

 

Geweldig beeldscherm, maar hoge temperaturen - Live testrapport. Lenovo heeft hun topmodel ThinkPad X1 Carbon een update gegeven. Het nieuwe model bevat zowel een quad-core ultra-laag voltage (ULV) processor en een uiterst helder WQHD HDR beeldscherm....

Voor het volledige, Engelse testrapport, klik hier.

Feb 2018