Lenovo ThinkPad

alaTest heeft 22 reviews verzameld en geanalyseerd voor Lenovo ThinkPad. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 2.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over het touchpad. Het keyboard is ook indrukwekkend.

prestaties, draagbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, keyboard, scherm

touchpad

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Lenovo ThinkPad een alaScore™ van 73/100 = Goed.

Zie alle Lenovo Laptop Computers

Review analyse

(Gebaseerd op 22 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (8)

Consumenten review (tweakers.net)

Lenovo ThinkPad 20DQ0038MH review door aaie

 

Handzaam, makkelijk mee te nemen ; Touchscreen ; Snel dankzij processor, extra grafiche kaart en ssd ; Trackpoint; vind ik super handig! en komt niet meer voor op nieuwere modellen Lenovo

Tablet functie zul je niet gauw gebruiken gezien de omvang en gewicht laptop ; Kast voelt niet super stevig en om onderdelen toe te voegen/vervangen (geheugen bv) moet je deze helemaal open schroeven; lukt wel al gaat het niet heel soepel! ; Touchpad...

Mooie handige en snelle laptop die je ook als tablet kunt gebruiken maar wat je waarschijnlijk nooit zult doen!

Dec 2015

Vergelijk de prijzen voor Lenovo ThinkPad

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.