Lenovo ThinkPad Z16 G1 (16-inch, 2022)

alaTest heeft 15 reviews verzameld en geanalyseerd voor Lenovo ThinkPad Z16 G1 (16-inch, 2022). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het keyboard zeer maar velen zijn minder positief over het touchpad. De vormgeving is ook indrukwekkend.

prestaties, afwerking, vormgeving, keyboard

batterij, gebruiksvriendelijkheid, touchpad

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Lenovo ThinkPad Z16 G1 (16-inch, 2022) een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Zie alle Lenovo Laptop Computers

Review analyse

(Gebaseerd op 15 reviews)

Professionele Reviews  

Review Beoordelingen

  (geen reviews)
 
  (100% van de reviews)
Toon alle 4 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (12)

Expert review door : Benjamin Herzig (notebookcheck.nl)

Lenovo ThinkPad Z16 G1 laptop review: Krachtig AMD-vlaggenschip met een hickup

 

Notebookcheck test de Lenovo ThinkPad Z16 Gen 1. Deze krachtige premium laptop met een groot beeldscherm maakt gebruik van efficiënte AMD CPU's en hoogwaardige componenten. ThinkPad en AMD - een combinatie die lange tijd niet vaak is gezien. De laatste...

zeer hoogwaardige behuizing;uitstekend trackpad;comfortabel toetsenbord;LTE is geïntegreerd;hoge prestaties;goede levensduur van de batterij;mat, helder scherm met laag stroomverbruik;webcam en luidsprekers van goede kwaliteit

stabiliteit van het systeem;hoge temperaturen onder belasting;geen HDMI-aansluiting;gesoldeerd werkgeheugen;slechts één SSD-sleuf;geen 2.5K optie, alleen 60-Hz schermen

De Lenovo ThinkPad Z16 Gen 1 heeft ons echt hoofdbrekens bezorgd. Op papier zou het een zeer goede laptop kunnen zijn, en in onze test bleek dit ook zo te zijn. We zijn echter nog steeds niet in staat om het een "zeer goede" aanbeveling te geven.

Expert review door : Marijn Ceulemans (techpulse.be)

Lenovo ThinkPad Z16 review: prijzige snelheidsduivel

 

Een ThinkPad-laptop met een AMD-CPU? Dat is een combinatie die we al een tijdje niet meer zagen. De AMD Ryzen 9 Pro-chipset moet het juiste evenwicht vinden tussen performance voor vlotte productiviteit en een goede batterijduur.

Knap aluminium frame ; Prachtig oleddisplay ; 16 inch is prettig ; Razendsnelle chip en RAM ; Goede batterijduur

Mist HDMI en USB-A ; Kan te warm worden op oude BIOS-versie ; Stevig prijskaartje

Mar 2023